måndag 23 februari 2015

San Diego

San Diego sägs ha dålig kollektivtrafik men jag måste säga att jag tycker den är jättebra. Den verkar vara ganska väl utbyggd och den är enkel att förstå. Visst, det går inte fort men det beror nog på att det mest är bussar och att det är så mycket bilar överallt. Så jag har tagit mig fram överallt dit jag velat under två dagar med buss och spårvagn. 

Igår åkte jag till stranden! Eller stränderna. Pacific Beach och Mission Beach. Det var inget höjdarväder så det var inte så mycket folk eller surfare där, men de var fina! Lite mer avslappnat än Santa Monica. 


Idag regnade det när jag vaknade! Det händer tydligen inte så ofta här så det var ju lite typiskt. Men jag låg kvar i sängen tills det slutade och då var det istället strålande solsken. Jag tog bussen ner till stan och promenerade omkring. Åt thai-mat, tog spårvagnen ner till hamnen och promenerade där och hittade ett litet gulligt område som hette seaport village. Drack kaffe, promenerade igen, och tog spårvagnen till det sk Old Town. Det var inget speciellt så sen åkte jag hemåt. 5 kommentarer:

 1. Hihi! Spårvagn! :D

  Mvh lite nördig!

  SvaraRadera
 2. Hur får Du plats med alla intryck??

  SvaraRadera
 3. Ser fint ut. Städer som har spårvagn är bra städer. Snygga drakar!

  SvaraRadera
 4. Spårvagn kan ju vara spännande men du är ju van, hihi! Fort går det inte heller i Göteborg. En arbetskamrat till mig är avundsjuk på dig - hans favoritstad i USA är San Diego. Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder! Kram från faster

  SvaraRadera